6.2.07

Πρακτικές πληροφορίες

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ημερίδα Διδακτικής της Μετάφρασης, ότι η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό, χωρίς έξοδα συμμετοχής και χωρίς διαδικασία εγγραφής.
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ενημερώστε μας με ένα απλό email για τη συμμετοχή σας.
Για όσους/όσες έρθουν από το εξωτερικό:

Για τη διαμονή σας στη Λευκωσία προτείνουμε το ξενοδοχείο Classic Λευκωσίας (http://www.classic.com.cy/), το οποίο βρίσκεται εντός της παλιάς πόλης και βολεύει ιδιαίτερα για περίπατο στην αγορά και επίσκεψη πολλών από τα αξιοθέατα της πόλης.

Για τη μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας θα χρειαστεί να πάρετε κανονικό ταξί ή ταξί γραμμής, διότι, δυστυχώς, δεν υπάρχουν δημόσια μέσα μεταφοράς στην Κύπρο (ή όσα υπάρχουν, τέλος πάντων, είναι άνευ περαιτέρω σημασίας...)

Η μετακίνηση από την πόλη προς το συνεδριακό χώρο και πίσω θα γίνει δωρεάν με σημείο εκκίνησης το ξενοδοχείο Classic Λευκωσίας στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, 10 Μαρτίου.

Υπολογίστε ότι 1 Λίρα Κύπρου ισοδυναμεί με περίπου 1,7 Ευρώ.

Φιλικά,

Έφη

Γιώργος

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG, ΟΠΟΤΕ ΣΚΡΟΛΛΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

update: Το αεροδρόμιο βρίσκεται στη Λάρνακα, και όχι στη Λευκωσία, όπως εκ παραδρομής είχε γραφτεί!

3 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση και τις πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις!Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η όμορφη προσπάθεια.
Μαριάννα Κυπριανού

12:27 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Εκ μέρους των διοργανωτών σε ευχαριστούμε πολύ, Μαριάννα!

Γιώργος

2:17 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Γεια σας και από μένα, να ευχηθώ καλές διακοπές σε όλους σας και να εκφράσω ακόμη μια φορά την ευχαρίστηση μας που σας συναντήσαμε στην Κύπρο.

Εφη

6:25 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home